Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üzletünket 1995 tavaszán mint "BigBike Kerékpárszaküzlet és Szerviz" nyitottuk meg.
Cégünk 2000-ben átalakult, addigi tevékenységét a minőségi szolgáltatást szem előtt tartva azonban tovább folytatta és folytatja. A nyugati minta alapján nálunk (Magyarországon) is egyre nagyobb teret hódít magának a kerékpározás, mint szabadidő-, hobbi- és versenysport. Az elmúlt évek tapasztalata alapján folyamatosan nő az igény a minőségi kerékpárok iránt. Üzletünkben, ennek megfelelően (a gyermek kerékpároktól a felnőtt közép- és felső kategóriás kerékpárokig) árukészletünk színes palettájából választhatsz. Ezen felül megtalálsz nálunk mindent, ami a kerékpározáshoz szükséges, különböző felszerelések és alkatrészek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.

Tevékenységeink az alábbiak:

  • Új és használt kerékpárok eladása
  • Alkatrészek, kiegészítők árusítása
  • Garanciális szerviz
  • Használt kerékpárok szervizelése és felújítása
  • Kerékpárok egyedi, igény szerinti összeszerelése

 

Nekünk mi a fontos?

Minőség - Csak olyan termékeket árulunk amikről tudjuk, hogy jó szolgálatot tesznek és megbízhatóak.

Precizitás - Szervizünkből csak olyan munkát adunk ki, amivel mi is a legmagasabb fokon meg lennénk elégedve.

Szakértelem - 30 éves tapasztalatunk birtokában magabiztosan nyúlunk a retro Csepel kerékpároktól kezdve a mai modern elektromos összteleszkópos kerékpárokig bármihez.

Gyorsaság - Rövid határidővel szerezzük be az alkatrészeket és kellékeket.

Becsületesség - A legkiemelkedőbb az összes érték közül számunkra. Mi nem fogunk neked olyan terméket eladni, ami nem megfelelő a számodra és nem 100%-ban a te igényeidet szolgálja. Nekünk a legfontosabb, hogy ha bármire szükséged van bizalommal fordulhass hozzánk a későbbiekben is.

Kedvező árak - Fontosak nektek és persze nekünk is. Igyekszünk minél gyakrabban érdekes ajánlatokkal és akciókkal felkelteni figyelmeteket.